Maskintransport fra København og Hvidovre

Vognmand Kenneth Wittrog fra Hvidovre, har gennem mange år udført maskintransport for alle typer firmaer, og altid har det været med sikkerhed og rettidig levering i fokus. 

Vi holder til i Ishøj, i København, men tilbyder transport af maskiner til hele landet. Derfor er vi en ideel samarbejdspartner, hvis du ønsker en professionel maskintransport udført af erfarne fagfolk.

Hvor store maskiner?

Med vores fleksible vogn er vi i stand til at transportere stort set alle typer maskiner i alle størrelser og former – herunder blandt andet drejebænke, fræsere og andre svært håndterbare maskiner. 

Vi har især mange transportopgaver inden for bygge- og entreprenørbranchen, hvor vi står for maskintransporten til og fra byggepladser – maskiner i form af rendegravere, bulldozere, læssemaskiner og gravemaskiner.

Dog begrænser vi os ikke og varetager derfor også mange opgaver med maskintransport i landbruget med traktorer,

​​majetærskere og landbrugsvogne, ligesom vi også transporterer defekte maskiner, der ikke selv kan køre.

Maskintransport til dine behov

Vi ser muligheder frem for begrænsninger, og hos os er der ikke noget, der hedder standardløsninger. 

Vi sikrer altid individuelle løsninger, hvor opgaven er tilpasset den enkelte kunde, så du er garanteret en maskintransport efter dine behov.

Transport fra København og Hvidovre

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 29 61 63 12 for yderligere information eller for et uforpligtende tilbud. Brug også formularen her ved siden af, og bliv ringet op af os hurtigst muligt.

Du kan også altid skrive til vores e-mail kw@wittrog.dk hvis du har spørgsmål, eller med en beskrivelse af din opgave vedrørende maskintransport. Så vender vi tilbage med et gratis tilbud.

Send os en besked!
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vognmand Kenneth Wittrog ApS

Telefon: 29 61 63 12

E-mail: kw@wittrog.dk 

Vognmand Kenneth Wittrog ApS er medlem af brancheorganisationen Dansk Transport og Logistik.​

​Firmaoplysninger

Kenneth Wittrog ApS
​​CVR: 37615129

Her finder du os

Kontaktoplysninger

Telefon: 29 61 63 12
E-mail: kw@wittrog.dk 

Vi er medlem af