Specialtransport - Transport af diverse godstyper

​Hos Vognmand Kenneth Wittrog ApS i Ishøj, er vi meget fleksible i forhold til vores kunders ønsker, og derfor tilbyder vi også specialtransport til hele København og resten af Sjælland.

Vi har gennem vores mange år i branchen løst en bred vifte af specialopgaver inden for transport af diverse godstyper, og derfor kan vi givetvis også finde en løsning til dit behov – hvad enten det drejer sig om transport af tungt, langt eller bredt gods.

Dimensioner for specialtransport

Specialtransport kan eksempelvis være transport af containere, skurvognsmoduler, pavilloner samt meget andet, der holder sig inden for følgende dimensioner:

  • Godset er maksimalt 10 meter langt
  • Godset vejer maksimalt 8 tons

​Få et uforpligtende tilbud på din transportopgave

Som vognmand med mange års erfaring i branchen har vi både mandskabet, udstyret og kompetencerne til at varetager alle opgavetyper. 

Vi er et vognmandsfirma, der lægger stor vægt på en høj kvalitet og en tæt kundekontakt. Uanset opgaven finder vi altid en løsning til din specialtransport og garanterer, at godset bliver behandlet med stor omhu og forsigtighed.

Du er velkommen til at kontakte Vognmand Kenneth Wittrog ApS i Ishøj, tæt på Hvidovre, på telefon 29 61 63 12 for yderligere information eller for et uforpligtende tilbud på specialtransport.

​Hvis du skulle have spørgsmål omkring specialtransport, så skriv også gerne til vores e-mail kw@wittrog.dk. Du kan også blive ringet op af os gennem opkaldsformularen her til højre. Giv os en beskrivelse af din opgave og vi giver dig et uforpligtende tilbud ✉

Send os en besked!
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vognmand Kenneth Wittrog ApS

Telefon: 29 61 63 12

E-mail: kw@wittrog.dk 

Vognmand Kenneth Wittrog ApS er medlem af brancheorganisationen Dansk Transport og Logistik.​

​Firmaoplysninger

Kenneth Wittrog ApS
​​CVR: 37615129

Her finder du os

Kontaktoplysninger

Telefon: 29 61 63 12
E-mail: kw@wittrog.dk 

Vi er medlem af